top of page

Despre Vasi Bistrae #theartist

Atunci cand cineva despre care nu stiu nimic sau foarte putin, paseste in studioul meu, este precum citirea prefatei unei carti. Ii primesc cu inima deschisa si cu entuziasmul de a afla file din povestea lor, prin lentilele aparatului meu de fotografiat, caci unde vezi mai bine spiritul omului, daca nu in ochii si pe chipul lui.


Pe Vasi Bistrae l-am cunoscut prin intermediul sotiei lui, cu care am colaborat de prin 2018 pentru doua sedinte foto. Stiam despre el ca este solist si ca activeaza in sfera evenimentelor din Constanta, la fel ca si mine. ArtSquad :)))


O cafea, o tigara, si ne-am pus putin la vorba.. ca bajetii.. caci cum poti incepe uneori mai bine o treaba decat cu o pauza corespunzatoare :))) Am aflat un pic despre începuturile lui ca artist, de pe vremea cand se canta karaoke la Club Phoenix si Doors, adica acum vreo 8-9 ani, despre dragostea pentru pian, si despre prima lui intalnire cu muzica, la vioara, de pe la 7 ani. Printr-un fastforward asa, pe la 22 de ani circumstantele i-au aratat ca vocea este instrumentul lui, si impreuna cu alti 4 baieti, au legat Trupa Crossover, trupa care de-a lungul anilor a devenit un cover band apreciat in randul constantenilor.


“Imi place sa fac oamenii sa se simta bine, sa se distreze”, mi-a spus el printre doua fumuri de tigara. “Nunta este un eveniment super important in viata oricui, si faptul ca cineva ma alege pe mine sa fac din seara aia o mega-petrecere de pus in rama, ma face sa ma simt flatat si sa dau tot ce-i mai bun din mine.”


Acum, lucrurile au evoluat altfel pentru el, si si-a dorit o schimbare. A simtit ca arde ceva mult mai puternic in el, si ca isi doreste o cariera solo. De aceea ne-am si intalnit, si ma bucur ca m-a ales sa fiu printre cei care-i sunt alaturi in aceasta noua calatorie. Mult succes, Vasi si sa ne vedem la nunti! ✌🏻



210 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page